Hinnasto

Jäsenmaksu

40€/kalenterivuosi

Jäsenmaksu on vapaaehtoinen kuntonyrkkeilyn harrastajille. Kilpanyrkkeilijöille ja seuran toimihenkilöille jäsenmaksu on pakollinen. Seuraan voi liittyä myös kannatusjäseneksi (40€).

Jäseneksi liitytään ilmoittamalla sähköpostitse rore.nyrkkeily@gmail.com tai harjoitusvuoroilla ohjaajalle jäsenen nimi ja sähköpostiosoite. Maksu suoritetaan nyrkkeilyjaoston tilille. Ohjeet alla kohdassa: maksujen suoritukset.

Jäsenedut:

• Mahdollisuus edulliseen kuntonyrkkeilyn vuosimaksuun ja halvempiin kausimaksuihin
  • Oikeus osallistua vain jäsenille tarkoitetulle omatoimiselle harjoitusvuoroille lauantaisin
  • Oikeus osallistua Rovaniemen Reippaan pääseuran ja nyrkkeilyjaoston virkistystilaisuuksiin
  • Oikeus osallistua ja käyttää äänioikeutta Rovaniemen Reippaan pääseuran vuosikokouksessa

Kuntonyrkkeilymaksut

Jäsenmaksun

maksaneille

Ei jäsenille
Vuosi140€(vain jäsenille)
Syys50€75€
Kevät65€90€
Kesä35€40€
10x-kortti35€40€

Lisäksi jokaisen harrastajan tulee hankkia itselleen vuosikohtainen lisenssi SuomiSport -palvelussa. Ohjeet lisenssin hankkimiseksi löytyvät sivun lopusta.

Vuosimaksu (vain jäsenille)

Vuosimaksulla voit käydä jokaisella kuntonyrkkeilyvuorolla koko kalenterivuoden ajan.

Kausimaksu

Syys-/ kevät-/ kesäkausimaksulla voit käydä jokaisella ohjatulla kuntonyrkkeilyvuorolla (jäsenille myös lauantain omatoimivuoro) koko kauden ajan.

10-kortti

10-kortilla voit osallistua vuoden aikana kymmenen kertaa ohjatuille kuntonyrkkeilyvuorolle (jäsenet myös lauantain omatoimivuoroille). Kortti on henkilökohtainen ja sen saa lunastaa salilta ohjaajalta maksukuittia vastaan. Sopii erinomaisesti myös lahjakortiksi!

Voimassaoloaika: 1 vuosi ostopäivästä

Maksujen suoritukset:

Sekä jäsenmaksu, että kuntonyrkkeilyn harrastusmaksut maksetaan Rovaniemen Reippaan nyrkkeilyjaoston tilille.

Saaja: Rovaniemen Reipas Nyrkkeilyjaosto

Tilinumero: FI7656400220024124

Määrä: jäsenmaksu + jäsenhintainen harrastusmaksu TAI normaalihintainen harrastusmaksu

Viiteviesti:

• Jäsenmaksu/kannatusjäsenmaksu
  • Jäsenmaksu + kuntonyrkkeilyn vuosimaksu/xxxkausi 20xx/10-kortti
  • Kuntonyrkkeilyn xxxkausi/10-kortti

Lisää viiteviestin perään lisäksi harrastajan/jäsenen nimi, mikäli ei ole maksaja.

Esitä kuitti/kuvakaappaus maksusta harjoitusvuoron ohjaajalle.

Junioreiden kilpanyrkkeilyvalmennuksen maksut

• Syyskausi 50€
  • Kevätkausi 50€

Junioreiden kilpanyrkkeilyvalmennukseen pääset mukaan maksamalla kausimaksun + lisenssin. Ohjeet lisenssin hankkimiseen SuomiSport -palvelussa löytyvät sivun lopusta. Kausimaksu sisältää ohjatun tunnin kaksi kertaa viikossa. Kausimaksu maksetaan nyrkkeilyjaoston tilille:

Saaja: Rovaniemen Reipas Nyrkkeilyjaosto

Tilinumero: FI7656400220024124

Määrä: 50€

Viiteviesti: Kilpanyrkkeilyvalmennus syksy/kevät 20xx "harrastajan nimi"

Lisää viiteviestin perään harrastajan/jäsenen nimi, mikäli ei ole maksaja.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

LISENSSIMAKSU

Lisenssimaksu on erillinen Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi, joka maksetaan kalenterivuosittain. Lisenssimaksu on pakollinen kaikille nyrkkeilyn harrastajille.

• Harrastelisenssi aikuisille: 10€ (lisäksi halutessaan vakuutus 20€)
  • Lisenssi alle 18-vuotiaalle: 10€ (lisäksi halutessaan vakuutus 14€)

Vakuutuksen voi hankkia myös oman vakuutusyhtiön kautta, jolloin riittää pelkkä lisenssimaksu.

Lisenssimaksut suoritetaan erikseen SuomiSport -palveluun, ei nyrkkeilyjaoston tilille.

Lisätietoja: Suomen Nyrkkeilyliitto