Infoa eli usein kysytyt kysymykset

KUNTONYRKKEILY

En ole koskaan kuntonyrkkeillyt, uskallanko kokeilla?

Tottakai! Kuntonyrkkeily on suunnattu kaiken ikäisille (aikuisille) ja kaiken kuntoisille. Jokainen voi osallistua oman kuntonsa mukaan ja jokaiselle tulee varmasti hiki.

Haluaisin kokeilla kuntonyrkkeilyä, maksaako kokeilu?

Ei maksa. Kokeilukerta on ilmainen. Kerrot vain paikan päällä ohjaajalle olevasi ensikertalainen ja tutustumiskäynnillä.

Voiko kuntonyrkkeilymaksuja maksaa liikuntaseteleillä?

Ikävä kyllä meillä ei käy liikuntasetelit. Emme myöskään ota käteistä rahaa vastaan ollenkaan. Kaikki maksut hoidetaan nyrkkeilyjaoston tilille.

Kuinka kuntonyrkkeilyyn osallistutaan/ilmoittaudutaan?

Tulemalla paikalle :) Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Voinko aloittaa kuntonyrkkeilyn kesken kauden?

Ilman muuta. Meillä kuntonyrkkeily ei ole kurssimuotoista, joten aloittaa voi koska tahansa, aloittelijat huomioidaan aina ja ohjataan tekniikan pariin. 

Haittaako jos en ehdi käydä joka viikko, jäänkö jälkeen muista?

Ei haittaa. Pääasia, että käyt! Koska kuntonyrkkeily ei ole kurssimuotoista, ei kehityksessä jää toisten jalkoihin. Tärkeintä on, että osallistut silloin kun sinulle sopii, etkä luovuta, mikäli joka viikko ei lajille aikaa löytyisikään.

Mitä varusteita treeneihin täytyy ottaa mukaan? Tarvitsenko omat hanskat?

Ihan tavalliset sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja kengät sekä vesipullo. Sormukset täytyy riisua pois. Omien nyrkkeilyhanskojen hankintaa suositellaan, mikäli lajin parissa päättää jatkaa. Ensimmäisille harjoituskerroille voi hyvin tulla ilman hanskoja harjoittelemaan. Hygieniasyistä salillamme ei valitettavasti ole tarjota harrastajille lainahanskoja.


JUNIOREIDEN KILPANYRKKEILYVALMENNUS 

Minkä ikäisille junioreiden kilpanyrkkeilyvalmennus on tarkoitettu?

Olemme pitäneet suuntaa antavana ikärajana 12 ikävuotta. Tärkeintä on, että tunnilla kykenee noudattamaan annettuja ohjeita, joten nuoremmatkin voivat osallistua.